Szőnyegek

Szőnyegeink kizárólag 100%-os gyapjúból készülnek, kézitűzésű (hand-tufting) technológiával. Ez a technológia végtelen variációt tesz lehetőve színben és designban egyaránt, hogy biztosan létre lehessen hozni különleges, az Ön belső terének megfelelő szőnyeget. Felülete lehet egy vagy több szintre nyírt vagy buklé (zárt csomó), szálmagassága 12mm-től 45mm-ig (suba) terjed. Ha Ön olyan színű szőnyeget szeretne, amely még nem szerepel a színkártyánkon, melyen több mint 120 szín szerepel, ki tudunk keverni újabb színeket, hogy az Ön lakberendezője tökéletes szőnyeget alkothasson az Ön számára. Az alábbiakban néhány munkánkon láthatóak különböző stílus- és designvariációk, ahol szőnyegeink segítségével egészül ki az enteriőr összhangulat képe.

 

Adam Design
Az Anjou reidence-ben az Adam Design magas színvonalú munkájához igazodva készült el ez a Sova-szőnyeg. Egyedi, egyszerű, stílusával és minőségével az enteriőr többi részletéhez hangolódik. A fotót a Szép Házak magazin számára készítette Székely Péter fotóművész, mi örömmel adtuk az enteriőr stylistot.

 


 

 

Art Deco
Lang Viktória elegáns art deco enteriőrjének méltó kiegészítője ez a Sova-szőnyeg, amely színével is illeszkedik a berendezéshez. Az enteriőr jellegzetes motívuma a tapéta és a lépcső üvegkorlátján is megjelenik, ehhez terveztük a szőnyeget. Visszafogott változatban körben, a szőnyeg szélén is végigfut. 

 

Egy luxus lakás szőnyegei
A megrendelő kész elképzeléssel állt előttünk: a medence és a garázsbejárat közötti térben egy kis műszálas, de selymesfényű szőnyege volt, amihez ragaszkodott, ám a mérete sajnos nem felelt meg. Ezért hozzáterveztünk egy keretet, amivel bővítettük szélességét, és ezzal nemcsak a gyakorlati oldala oldódott meg a problémának, hanem izgalmasabbá vált formája és stílusa is egyben. Az ebédlőben levő szőnyegnek a mérete az asztalhoz és a nyolc székhez volt igazítva, a színek viszont a fém- és kőelemekhez a térben. A hálószobai szőnyeg süppedő felületébe rózsát „véstünk” a megrendelő elképzelése és rajza alapján. A szőnyeg sarkát a minta vonalához fékörívben rajzoltunk ki, és attől az egész lágyabb, finomabb lett. 

 

 

 

Nikoletti Petra lakberendező az egyik munkájához tapétához illő szőnyeget tervezett, mi pedig örömmel segítettünk ebben. A különleges színkombinációt nagy gonddal és odafigyeléssel választottuk ki, Petra kérésére több színmintát gyártottunk a jó végeredmény érdekében. Lám, az összhatás lenyűgöző.

 

 

 

A Bambuszmániával együttműködve létrejött ez a különleges szőnyeg. Bujdosó Eszter lakberendező tervezte ezt a rendkívül izgalmas textil-patchworköt és az egész szoba hangulatát. Hozzá csak egy egyedileg készített Sova szőnyeg illett, méghozzá számunkra is egy egészen új, türkiz színnel, amelyet Eszter kérésére kevertettünk ki a már adott textilek alapján. Azóta is 125 és 126-os számmal szerepelnek a színkártyánkon.

 


 
 
Kapcsolódó anyagokCopyright SOVA Rugs © 2012 | All rights reserved | Developing by NextFX Kft.