Rólunk

 

A SOVA Szőnyeg Design több mint egy évtizede van jelen a magyar piacon. Egyedi tervek alapján készítünk különleges gyapjúszőnyegeket kézitűzéses (hand-tufting) technológiával.

 

Műhelyünk Budapesten, a IV. kerületben, irodánk, amely a marketinggel is foglalkozik, a II. kerületben, az Ürömi utca 10. szám alatt található. Irodánk egyben bemutatóterem is, ahol szívesen látjuk az érdeklődőket munkanapokon 9-től 15 óráig.

 

 

Termékeink tiszta gyapjúból készülnek, a hand tufting technológiának köszönhetően az árnyalatok és motívumok korlátlanul variálhatók. A szőnyegek szálmagassága 12 mm-től 45 mm-ig (suba) terjed. Készítünk továbá zárt csomójú, buklé szőnyegeket is.

 

Cégünk kiváló referenciákkal rendelkező partnerével együttműködve belső terek tervezését, szakszerű, kulcsrakész építőipari kivitelezését is vállalja, ahogyan funkcionális átalakítást, berendezést és lakberendezést.

 

Tapasztalt, szakavatott enteriőr-tervező munkatársaink a tanácsadástól a teljes tervezésig ügyfeleink rendelkezésére állnak.

 

Referenciáink >

 
Kapcsolódó anyagok
Copyright SOVA Rugs © 2012 | All rights reserved | Developing by NextFX Kft.